Hanos gaat 27ste vestiging openen in Maastricht

Hanos gaat vanuit het nieuwe pand in Maastricht ook Oost-België bedienen

Groothandel – Aldert de Boer, CEO van HANOS, had al aangekondigd met een nieuwe vestiging dit jaar te komen, naast de nieuwe locatie in Hengelo. En begin deze maand werd duidelijk dat de nieuwe zb-vestiging in Maastricht zou komen. Hanos wil later vanuit deze 27ste locatie aan de Molensingel 99 het gebied rondom Maastricht en Oost-België beter gaan bedienen.

Hanos heeft het grote bedrijfspand in Maastricht volgens berichten op 29 juni aangekocht voor ruim 8,1 miljoen euro tijdens een online executieveiling. Na een grondige verbouwing zal de vestiging op een later tijdstip opengaan. Wanneer dat is, is niet bekend gemaakt. Hanos heeft nu 24 zelfbedieningsgroothandel in Nederland en twee in België en richt zich vanuit deze vestigingen ook op bezorging van ondernemers en bedrijven. In Zuid-Limburg heeft het bedrijf twee vestigingen: in Heerlen en in Valkenburg.

Volgens de directie gaat met de opening van de locatie straks in Maastricht een lang gekoesterde wens in vervulling. Hanos wil dichtbij de klanten zitten en daarom kijkt de groothandel steeds naar mogelijkheden die aan die wens verder invulling geven. De groothandel laat met klem weten ook in te zetten op een online bestelomgeving.

Hanos bestaat als groothandel 40 jaar en is nog een volledig familiebedrijf. Er werken 3.000 medewerkers. De groothandel werkt met eigen chauffeurs en heeft een eigen wagenpark.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek