Hanos lijft visleverancier Q-vis in


Overnames – Horecagroothandel Hanos lijft visleverancier Q-vis in. Met de overname haalt Hanos volgens eigen zeggen de kennis en het inkoopnetwerk van een van de beste visspecialisten in huis. Hanos heeft een scherpe focus op het versassortiment. De overname van Q-vis past in dat plaatje. De Haagse visleverancier onderscheidt zich volgens eigenaar Dennis Voorbergen in versheid - ’s ochtends van de afslag, ’s middags in de keuken - en het kaartmanagement waarbij Q-vis adviseert over de productkeuze. “De flexibele levering van maandag tot en met zaterdag wordt uitgebreid met de mogelijkheid om op zondag bestellingen af te halen, waardoor klanten van Hanos zeven dagen per week over verse vis kunnen beschikken. Ik ben er trots op onderdeel uit te maken van de allernieuwste loot aan de Hanos-stam.” Productie Het voltallige team van Q-vis verhuist per 1 augustus 2016 naar de HANOS-vestiging Den Haag-Delft, waar de productie plaatsvindt. Van daaruit worden de klanten van HANOS Den Haag-Delft én Q-vis beleverd. Vestigingsdirecteur Frans Kieftenbeld: “Met Q-vis halen we het ambacht en de kennis van een van de beste visspecialisten uit de regio in huis. Door de bundeling van krachten kunnen we de klanten van de vestiging Den Haag-Delft een breder assortiment bieden. We zijn blij met Q-vis en hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Dennis Voorbergen en zijn medewerkers.” Bron: @FoodClicks  

Overnames – Horecagroothandel Hanos lijft visleverancier Q-vis in. Met de overname haalt Hanos volgens eigen zeggen de kennis en het inkoopnetwerk van een van de beste visspecialisten in huis. Hanos heeft een scherpe focus op het versassortiment. De overname van Q-vis past in dat plaatje. De Haagse visleverancier onderscheidt zich volgens eigenaar Dennis Voorbergen in versheid - ’s ochtends van de afslag, ’s middags in de keuken - en het kaartmanagement waarbij Q-vis adviseert over de productkeuze. “De flexibele levering van maandag tot en met zaterdag wordt uitgebreid met de mogelijkheid om op zondag bestellingen af te halen, waardoor klanten van Hanos zeven dagen per week over verse vis kunnen beschikken. Ik ben er trots op onderdeel uit te maken van de allernieuwste loot aan de Hanos-stam.” Productie Het voltallige team van Q-vis verhuist per 1 augustus 2016 naar de HANOS-vestiging Den Haag-Delft, waar de productie plaatsvindt. Van daaruit worden de klanten van HANOS Den Haag-Delft én Q-vis beleverd. Vestigingsdirecteur Frans Kieftenbeld: “Met Q-vis halen we het ambacht en de kennis van een van de beste visspecialisten uit de regio in huis. Door de bundeling van krachten kunnen we de klanten van de vestiging Den Haag-Delft een breder assortiment bieden. We zijn blij met Q-vis en hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Dennis Voorbergen en zijn medewerkers.” Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid