HAVI Logistics en La Place starten samenwerking


Distributie – La Place en HAVI Food Service Logistics zijn een samenwerking gestart. HAVI verzorgt de distributie voor alle 133 La Place-vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks genieten meer dan 35 miljoen gasten van alles wat La Place vers bereidt. 100% natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werkt La Place met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij alle vestigingen in zowel Nederland, België als Duitsland aangeleverd. HAVI neemt deze taak nu op zich. HAVI Food Service Logistics is een logistiek dienstverlener met distributiecentra in heel Europa en Azië. Met klanten als McDonald’s, BP, Lunch Garden, Van der Valk, Vapiano en Le Pain Quotidien bedient de distributeur belangrijke spelers in de foodservice in Nederland en België. Hierbuiten mag ze belangrijke namen als Compass, IKEA, Nordsee en YUM Brands tot haar klanten rekenen. Het bedrijfsmodel van HAVI ondersteunt volledige eigen inkoop door haar klanten, zonder dat deze zich hoeven te bekommeren over de dagelijkse uitvoering. De klant beheert de commerciële relatie met haar leveranciers, HAVI voert uit; zowel operationeel als financieel. “Zo ontstaat volledige transparantie tussen Product/Inkoop en Logistiek”, aldus HAVI in een persschrijven over de samenwerking met La Place. Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Müller Fresh Food partner in het European Food Network

Logistiek – De Nederlandse dochteronderneming van Dachser, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). Dachser nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid