Hema start foodcourtpilots in België


Buitenland - Hema is in België een pilot gestart om de internationale winkelformule te testen in grote winkels. Onderdeel van de pilot is het nieuwe concept voorde foodafdelingen en restaurants, onder de naam: ‘Lekker Hema’, zoals die ook in Tilbug is te zien. De pilot draait in België op twee locaties: in Brussel aan het Muntplein en op de Meir in Antwerpen. Beide locaties zijn afgelopen dagen opengegaan. Hema  speelt met het foodconcept in op de trend van gezond en makkelijk eten thuis en buiten de deur. Na de pilot wordt bekeken hoe de internationale formule inclusief het nieuwe foodconcept wordt uitgerold in circa 250 winkels. De restaurants hebben een volledig nieuw uiterlijk gekregen en aparte counters waar salades, huisgemaakte friet, verse pasta’s, pizza’s, gezonde broodjes en verse soepen worden bereid terwijl de klant erop wacht. In Tilburg opende de winkelketen recent ook een vernieuwde locatie met het Lekker Hema-foodconcept. Volgens insiders loopt deze afdeling bijzonder goed. Speciaal voor België Speciaal voor de Belgische klanten heeft Hema een aantal specifieke producten opgenomen in het assortiment. Zo maken garnalenkroketten, quiches en vol-au-vent deel uit van het assortiment. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar eigen receptuur ontwikkeld. Op de vernieuwde foodafdeling kunnen klanten ook terecht voor een wisselend assortiment versbereide maaltijden. Bron: Hema/@FoodClicks Buitenland - Hema is in België een pilot gestart om de internationale winkelformule te testen in grote winkels. Onderdeel van de pilot is het nieuwe concept voorde foodafdelingen en restaurants, onder de naam: ‘Lekker Hema’, zoals die ook in Tilbug is te zien. De pilot draait in België op twee locaties: in Brussel aan het Muntplein en op de Meir in Antwerpen. Beide locaties zijn afgelopen dagen opengegaan. Hema  speelt met het foodconcept in op de trend van gezond en makkelijk eten thuis en buiten de deur. Na de pilot wordt bekeken hoe de internationale formule inclusief het nieuwe foodconcept wordt uitgerold in circa 250 winkels. De restaurants hebben een volledig nieuw uiterlijk gekregen en aparte counters waar salades, huisgemaakte friet, verse pasta’s, pizza’s, gezonde broodjes en verse soepen worden bereid terwijl de klant erop wacht. In Tilburg opende de winkelketen recent ook een vernieuwde locatie met het Lekker Hema-foodconcept. Volgens insiders loopt deze afdeling bijzonder goed. Speciaal voor België Speciaal voor de Belgische klanten heeft Hema een aantal specifieke producten opgenomen in het assortiment. Zo maken garnalenkroketten, quiches en vol-au-vent deel uit van het assortiment. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar eigen receptuur ontwikkeld. Op de vernieuwde foodafdeling kunnen klanten ook terecht voor een wisselend assortiment versbereide maaltijden. Bron: Hema/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Start vernieuwing HEMA-winkels op negen NS-stations

Formulenieuws - HEMA en NS hebben een overeenkomst getekend voor de verlenging van de winkels op negen grote stations. Deze overeenkomst geldt voor een periode van zeven jaar. Als onderdeel van de verlening worden de locaties aangepast met elementen uit de vier pilot-winkels zoals HEMA die begin dit jaar opende.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht

La Place opent in Efteling als Oosterse Kashba

Formulenieuws – Het is de grootste locatie van La Place, en meteen ook de duurste. Exploitant Vermaat heeft samen met attractiepark Efteling en La Place een waar ‘foodpaleis’ neergezet in de sfeer van Sinbad de Zeeman uit de verhalen van 1001-nacht. Het nieuwe restaurant, dat onder de naam Kashba wordt geïntroduceerd, kent naast het gebruikelijke La Place-assortiment ook een aantal...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid