Hertog Jan lanceert verbond van cafés met liefde voor bier: ‘Het Genootschap’

27 cafés verspreid over Nederland presenteren in ‘Het Genootschap’ bier op het hoogst mogelijke niveau

Horeca - Biermerk Hertog Jan heeft woensdag de aftrap gegeven van ‘Het Genootschap', 27 cafés verspreid over Nederland die het Limburgse biermerk op het hoogst mogelijke niveau presenteren.

‘Het Genootschap’ is een selectie van cafés die niet alleen een breed assortiment bieren in huis hebben, maar die vooral ook weten hoe het geserveerd moet worden, tot de ideale omgeving waar van de bieren kan worden genoten. “Wij brouwen dagelijks de mooiste bieren, maar zij die onze bieren schenken zijn onze echte ambassadeurs”, licht meesterbrouwer Gerard van den Broek van Hertog Jan toe. “Waardig gastheerschap en de juiste kwaliteit maken het pas tot een echt goed glas bier.”

Vertegenwoordigen
Naast het waarborgen van de kwaliteit van het bier, gaan de cafés Hertog Jan ook door heel Nederland vertegenwoordigen. “Als we iets bijzonders ondernemen, een nieuw speciaalbier introduceren of een evenement organiseren, dan doen we dat graag in deze cafés”, aldus Van den Broek. Lid van ‘Het Genootschap’ zijn onder meer Dinercafé Soestdijk in Groningen, Grand Café De Heeren op de Brink (Deventer), De Dikke van Dale (Leeuwarden), Groothuis (Emmen), Stadcafé In den Grooten Slock (Amersfoort), Tapperij De Zwijger (Houten), Boerhaave (Voorhout), Koops (Haarlem) en Momfer de Mol (Den Haag).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk