Het optimale rendement uit ieder eetmoment

Evert te Pas, chefkok Remia, geeft praktische masterclass voor allerlei ondernemers

Inspiratie - Praktische workshops voor meer onderscheid. Hoe kun je je onderscheiden van anderen? Die vraag stelt elke ondernemer zichzelf met regelmaat. Immers, het brengen van iets unieks waar de gast naar op zoek is, zorgt voor traffic en omzet.

Sauzenspecialist Remia en Salomon als leverancier van creatieve vleesproducten gaan samen met vakmedium @FoodClicks ondernemers inspireren en voorzien van praktische workshops. We laten zien op welke eenvoudige wijze fraaie presentaties te maken zijn van standaardartikelen. Geen ingewikkelde producten, maar producten die eenvoudig door u of de medewerkers te maken zijn. Doel is om producten te maken die uw klanten verleiden en waarmee een betere marge is te maken. Want uiteindelijk is het de bedoeling dat u er beter van wordt.

De workshops worden gehouden in samenwerking met VHC Jongens in Oostzaan en VHC Actifood in Oosterwolde. Deelname is gratis, maar er geldt wel vol = vol. De workshops vinden plaats op onderstaande dagen:

29 oktober VHC Jongens Oostzaan

12 november VHC Actifood Oosterwolde

De workshops zijn toegankelijk en interessant voor elk type ondernemer. Of u nu tankstationondernemer bent, cafetariahouder of een lunchroom heeft, iedereen is welkom. Laat u inspireren door chef-kok Evert te Pas van Remia. Ook wanneer u afnemer bent van een andere groothandel, bent u van harte welkom. Want waar het om gaat is dat u of uw medewerkers worden geïnspireerd om uw gasten nog beter te kunnen verrassen en te verleiden. Als die missie slaagt wordt uiteindelijk iedereen daar beter van.

Dus meld u nu eenvoudig aan voor de workshop die u als ondernemer echt iets gaat brengen!

Voor de workshops geldt een maximum van circa 40 ondernemers.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek