Hilton Rotterdam maakt naam hotelrestaurant bekend: Roots


Hotels - In het Hilton in Rotterdam is vrijdag de naam bekend gemaakt van het nieuwe restaurant in het hotel aan het Weena: Roots. De naam Roots is bedacht door Rotterdammers die in een wedstrijd werden opgeroepen mee te denken over een naam voor het nieuwe restaurant. In het restaurant van chef-kok Stephan Nijst draait het om de seizoenen. Het restaurant straalt volgens Nijst in de zomer een andere ambiance uit dan in de winter. De belichting, de inrichting, de muziek, het tafelgerei en de kleding van de bediening zijn afgestemd op het jaargetijde van het moment. Roots krijgt vrijwel alle producten, waaronder vlees, kaas, brood, groente en zelfs bier (Pelgrim) en gin (Bobby’s Gin) van vaste leveranciers uit de regio. Hilton schreef enige tijd geleden een wedstrijd uit onder Rotterdammers om een naam te bedenken voor het nieuwe restaurant in het stadshotel. Rotterdammer Robin Boots bedacht de naam Roots omdat je met het gebruik van seizoenproducten letterlijk terug naar de wortels van het koken gaat. Bron: @FoodClicks Hotels - In het Hilton in Rotterdam is vrijdag de naam bekend gemaakt van het nieuwe restaurant in het hotel aan het Weena: Roots. De naam Roots is bedacht door Rotterdammers die in een wedstrijd werden opgeroepen mee te denken over een naam voor het nieuwe restaurant. In het restaurant van chef-kok Stephan Nijst draait het om de seizoenen. Het restaurant straalt volgens Nijst in de zomer een andere ambiance uit dan in de winter. De belichting, de inrichting, de muziek, het tafelgerei en de kleding van de bediening zijn afgestemd op het jaargetijde van het moment. Roots krijgt vrijwel alle producten, waaronder vlees, kaas, brood, groente en zelfs bier (Pelgrim) en gin (Bobby’s Gin) van vaste leveranciers uit de regio. Hilton schreef enige tijd geleden een wedstrijd uit onder Rotterdammers om een naam te bedenken voor het nieuwe restaurant in het stadshotel. Rotterdammer Robin Boots bedacht de naam Roots omdat je met het gebruik van seizoenproducten letterlijk terug naar de wortels van het koken gaat. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid