Broodje Hollands Gemekkerrr wint bij catering

Winnende broodje Hollands Gemekker

Verkiezing - Jeffrey Reijnen van Hutten Catering in Veghel heeft op de Horecava met zijn creatie ‘Hollands Gemekkerrr’ de vakwedstrijd Lekkerste Broodje categorie Catering 2015 gewonnen. Het product werd gewaardeerd door de uitstekende smaak en de fraaie presentatie.

 Annemarie Renee van De Schelp in Roelofarendsveen en Erwin Hendriks van Noord Holland Catering in Oosthuizen werden respectievelijk nummer 2 en 3. Juryvoorzitter Dirk Beljaarts (KHN) gaf aan dat het besluit van de jury unaniem was. “Een prachtige presentatie en een uitstekende smaak, een terechte nummer 1. De drie winnaars lieten overigens allemaal een hoog niveau zien en toonden veel passie. Ook waren we als jury onder de indruk van hoe er nagedacht is over de concepten, het gebruik van de ingrediënten en de hanteerbaarheid.” 

Aan de wedstrijd Lekkerste Broodje categorie Catering deden 15 finalisten mee. De wedstrijd Lekkerste Broodje van Nederland is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met SVO vakopleiding food.

Annemarie Renee met haar creatie Philadelphia Cheese Steak werkt bij De Schelp in Roelofarendsveen en Erwin Hendriks die met zijn Fishfull Thinking de derede plek bereikte werkt bij Noord Holland Catering in Oosthuizen.

Naast de hoofdprijs werden er ook een aantal sponsorprijzen uitgereikt. Winnaar Reijnen kreeg die van Lebo Kaas BV en Carl Siegert. De sponsorprijs beschikbaar gesteld door Zwanenberg ging naar Monne Jonker van Sodexo met zijn broodje Snert.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek