Hutten-kok Smaakheld


Held van de Smaak – En de Brabantse Held van de Smaak 2012 is……. sterrenkok Ton Verhaar. De kok van de Veghelse cateraar Hutten Catering vertegenwoordigt de provincie Noord-Brabant bij de landelijke Held van de Smaak-verkiezing op 29 september in Amersfoort, Hoofdstad van de Smaak 2012. Het thema van de heldenverkiezing is 'Aardappelen'. Verhaar wordt door de jury geroemd om zijn oneindige kennis waarmee hij de duurzame streekproducten op het bord van vele consumenten weet te krijgen. Verhaar gebruikt in zijn gerechten aardappelen van Huttens duurzaam kwaliteitslabel 'De Guijt'. “De Guijt is vooruitstrevend en speelt in op de huidige foodtrends. Al het culinair dat wij onder dit label leveren is Vers, Ambachtelijk, Lekker, Gezond en Duurzaam”, vertelt Verhaar. De Brabantse held is volgens de jury verder een voorbeeld voor zijn collega-koks en voor aspirant koks in de regio. Samen met het onderwijs werkt hij bovendien aan productinnovaties. Via provinciale voorrondes zijn uiteindelijk 12 kandidaten geselecteerd die meedoen aan de landelijke finale. Er kan op hen gestemd worden via www.weekvandesmaak.nl.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid