Ikea Delft opent ambachtelijke bakkerij


Formulenieuws – Ikea zet een volgende stap in het aanbod van eten en drinken. In de vestiging in Delft is vandaag een ambachtelijke bakkerij geopend waar versgebakken broden van biologische bloem en zuurdesem worden gebakken. Naast multigranen, zuurdesem-, rogge- en speltbrood biedt de bakkerij ook specialiteiten als knäckebröd, Tünnbrőd (dun Zweeds brood) en kaneelbroodjes. Met de ambachtelijke bakkerij test het woonwarenhuis of haar klanten behoefte hebben aan gezond, versgebakken brood met een Zweeds tintje. Is de bakkerij succesvol, dan wordt het concept uitgerold in andere Ikea-vestigingen. In de ambachtelijke bakkerij bereiden de bakkers dagelijks 5.000 verse broden. De bakkerij van 80 m2 is voorzien van glazen wanden, waardoor de klanten zicht hebben op het bakkerijproces.. “We laten zien hoe we onze producten bereiden. Het bakken van het brood gebeurt tijdens openingstijden, zodat onze klanten op ieder moment van de dag het verse brood kunnen proeven en kopen. We streven er tevens naar om het zelfgebakken brood te serveren in het IKEA restaurant en aan onze medewerkers”, aldus Denis Bar, Storemanager IKEA Delft. Verse groenten Eten speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van mensen thuis en daarom wil Ikea in food een grotere rol spelen. Met name in duurzame en verantwoorde foodproducten. Daarom staan er steeds meer groentes op het menu van de Ikea restaurants en is er vanaf 18 mei een vegetarische variant van de populaire Zweedse gehaktballetjes verkrijgbaar: grönsaksbullar. In het restaurant van Ikea Delft opent later dit jaar nog een compleet eiland aan vers bereide groenten en soepen.” In de april-uitgave van @FoodClicks meer over de mogelijkheden met ambachtelijk brood Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid