Jarno Eggen slaagt voor de SVH Meesterkok


Geslaagd - Jarno Eggen, eigenaar en chef kok van Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, is geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee heeft hij de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca behaald. De proef werd afgenomen door SVH Meesterkoks Dennis Kuipers (Restaurant Vinkeles  in Amsterdam) en Marc van Gulick (Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag), in aanwezigheid van Hanneke Westland (Secretaris SVH Meestertitels). De keuken van Eggen werd door de commissie omschreven als een frisse, eigentijdse keuken met respect voor producten en met als inspiratie 'de boerderij'. Eggen werkte onder meer bij Restaurant Patrick Guilbaud in Dublin, Restaurant Adema in Aalden, Restaurant De Stenen Tafel in Borculo en Restaurant de Lindenhof in Giethoorn. In 2009 namen Jarno Eggen en sommelier Cindy Borger Restaurant De Groene Lantaarn over. SVH beheert namens de horecabranche sinds 1980 de vijf SVH Meestertitels (SVH Wijnmeester, Meesterkok, Meestergastheer, Meesterschenker en Meesterijsbereider). Het is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid