Kaasfonduen met Goudse kaas in Gouds pop-up restaurant ‘De Fondue Fabriek’


Horeca - In kaasstad Gouda is donderdag pop-up restaurant ‘De Fondue Fabriek’ geopend. Hier kunnen consumenten kaasfonduen met als echt Hollands gecertificeerde Goudse kaas van Uniekaas. In de samenwerking tussen Uniekaas en De Fondue Fabriek zijn er twee Goudse kaassoorten gekozen als basis voor de ultieme Goudse kaasfondue. Er staan drie verschillende kaasfondues op het menu: een mix van Goudse kazen, een fondue van Goudse kaas verrijkt met truffel en een fondue met Goudse kaas en gorgonzola. Uniekaas is de leverancier van de Goudse kazen. De Fondue Fabriek huist in de Lichtfabriek, waar meerdere horecagelegenheden zijn. Het pop-up restaurant in de kelder van het industriële pand is open op zondag-, dinsdag-, en donderdagavond. Uniekaas is van oorsprong een combinatie van regionale kaashandelaren, De KaasUnie, opgericht in 1956. In 1965 bracht zij haar eerste merk kaas op de markt onder de naam Uniekaas. Het bedrijf is dit jaar overgenomen door DOC Dairy Partners. Bron: @FoodClicks Horeca - In kaasstad Gouda is donderdag pop-up restaurant ‘De Fondue Fabriek’ geopend. Hier kunnen consumenten kaasfonduen met als echt Hollands gecertificeerde Goudse kaas van Uniekaas. In de samenwerking tussen Uniekaas en De Fondue Fabriek zijn er twee Goudse kaassoorten gekozen als basis voor de ultieme Goudse kaasfondue. Er staan drie verschillende kaasfondues op het menu: een mix van Goudse kazen, een fondue van Goudse kaas verrijkt met truffel en een fondue met Goudse kaas en gorgonzola. Uniekaas is de leverancier van de Goudse kazen. De Fondue Fabriek huist in de Lichtfabriek, waar meerdere horecagelegenheden zijn. Het pop-up restaurant in de kelder van het industriële pand is open op zondag-, dinsdag-, en donderdagavond. Uniekaas is van oorsprong een combinatie van regionale kaashandelaren, De KaasUnie, opgericht in 1956. In 1965 bracht zij haar eerste merk kaas op de markt onder de naam Uniekaas. Het bedrijf is dit jaar overgenomen door DOC Dairy Partners. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid