Kennis opdoen tijdens Brabantse foodfestivals met Vers Academy


Foodfestivals – Vers Academy gaat op 9 en 10 september op vijf Brabantse foodfestivals een flinke steen bij aan de food kennis van de festivalbezoekers. VERS Academy levert serieuze discussies, cultuur en educatie, plezier en vermaak op de festivals. Nu gebeurt dat simultaan in vijf Brabantse steden: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg. VERS Academy treedt op als dé leverancier van verdieping over vers, lokaal en gezond eten. Verschillende onderzoekers, wetenschappers en specialisten etaleren kun kennis over eten en het publiek doet mee. Met lezingen, debatten, workshops, film en documentaire vertoningen wordt de kennis van het publiek over eten op een laagdrempelige manier bijgespijkerd. Dutch Chili Fest in Eindhoven brengt een ode aan de chilipeper. Cacao aan de Kade viert het cacaoverleden en heden in Helmond. Food & Design Festival in ’s-Hertogenbosch onderzoekt de eetcultuur van de toekomst, op de Spoormarkt in Tilburg eet je wat de stad schaft en Fijnproevers & Smaakbarbaren in Breda presenteert guilty pleasures van eigen bodem. Vijf totaal verschillende foodfestivals, wat hebben zij gemeen? Ieder festival presenteert een VERS Academy programma op maat. In Breda gaat de VERS Academy over de tegenstrijdigheden in ons eten. In Tilburg komen top-chefs aan het woord. In Eindhoven leer je koken met insecten en ecologisch thuis-tuinieren, in ’s-Hertogenbosch gaat het over de toekomst van eten en in Helmond leer je alles over eerlijke handel. Bron: Vers Academy/@FoodClicks Foodfestivals – Vers Academy gaat op 9 en 10 september op vijf Brabantse foodfestivals een flinke steen bij aan de food kennis van de festivalbezoekers. VERS Academy levert serieuze discussies, cultuur en educatie, plezier en vermaak op de festivals. Nu gebeurt dat simultaan in vijf Brabantse steden: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg. VERS Academy treedt op als dé leverancier van verdieping over vers, lokaal en gezond eten. Verschillende onderzoekers, wetenschappers en specialisten etaleren kun kennis over eten en het publiek doet mee. Met lezingen, debatten, workshops, film en documentaire vertoningen wordt de kennis van het publiek over eten op een laagdrempelige manier bijgespijkerd. Dutch Chili Fest in Eindhoven brengt een ode aan de chilipeper. Cacao aan de Kade viert het cacaoverleden en heden in Helmond. Food & Design Festival in ’s-Hertogenbosch onderzoekt de eetcultuur van de toekomst, op de Spoormarkt in Tilburg eet je wat de stad schaft en Fijnproevers & Smaakbarbaren in Breda presenteert guilty pleasures van eigen bodem. Vijf totaal verschillende foodfestivals, wat hebben zij gemeen? Ieder festival presenteert een VERS Academy programma op maat. In Breda gaat de VERS Academy over de tegenstrijdigheden in ons eten. In Tilburg komen top-chefs aan het woord. In Eindhoven leer je koken met insecten en ecologisch thuis-tuinieren, in ’s-Hertogenbosch gaat het over de toekomst van eten en in Helmond leer je alles over eerlijke handel. Bron: Vers Academy/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid