KFC start met bezorging via Thuisbezorgd.nl

KFC gaat starten met bezorging via Thuisbezorgd.nl

Formulenieuws - Thuisbezorgd.nl en KFC slaan de handen ineen. Vanaf vandaag start KFC in Den Haag met bezorgen per elektrische fiets via Thuisbezorgd.nl. Amsterdam en Eindhoven volgen binnen enkele weken.

Nadat eerder McDonald’s bekend maakte te starten met een proef in het bezorgen met UberEats, gaat nu KFC stappen zetten met thuisbezorging met Thuisbezorgd.nl. Deze bezorgservice  streeft met meer dan 7000 verschillende restaurants naar een zo divers mogelijk aanbod voor haar gebruikers. KFC past daarin. Directeur Sales Silvie Cremers: “Er is al lange tijd veel vraag naar KFC. We kijken uit naar onze samenwerking met KFC."

"KFC Den Haag Spui trapt vandaag af", zegt Martin Oppenheimer, General Manager van KFC Nederland: "Het geheim van goede bezorgservice zit in de combinatie van snelheid en kwaliteit. Thuisbezorgd.nl garandeert de snelheid, KFC levert de kwaliteit. Meer dan 40% van de KFC-restaurants in de wereld heeft een bezorgservice en op die rijke ervaring kunnen wij bouwen. KFC Spui in Den Haag is ons eerste restaurant in een testproject dat we non-stop zullen uitbreiden. Amsterdam en Eindhoven zullen snel volgen."

Thuisbezorgd.nl

Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, is de grootste online eten-bestelsite in continentaal Europa en Vietnam. Met ongeveer 29.000 aangesloten restaurants biedt Takeaway.com een grote variëteit aan eten. Het bedrijf werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt Takeaway.com een bezorgservice in 17 Europese steden voor restaurants die zelf niet bezorgen.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek