KHN ook de komende 25 jaar ‘Koninklijk’


Onderscheiding - KHN mag de komende 25 jaar het predicaat ‘Koninklijk’ blijven dragen. Vandaag, vrijdag 13 oktober 2017, maakte de burgemeester van Woerden, Victor Molkenboer, het goede nieuws bekend voor de belangenvereniging voor de horecabedrijven. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: “Het onderstreept dat we een gezonde, solide en verantwoordelijke organisatie zijn. KHN staat midden in de samenleving. Met ruim 20.000 horecaondernemers zetten we ons iedere dag in voor goed werkgeverschap, maatschappelijke verantwoordelijk ondernemen, een duurzame bedrijfstak en een veilige en gezonde omgeving voor onze gasten.” Predicaat ‘Koninklijk’ Het predicaat ‘Koninklijk’ is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger. In 1991 verleende  Koningin Beatrix aan het toenmalige Horeca Nederland voor de eerste keer het predicaat Koninklijk. Het predicaat wordt voor een periode van 25 jaar verleend. Na afloop van die periode kan een verzoek worden ingediend tot bestendiging van het ‘Recht tot het voeren van het Predicaat ‘Koninklijk’. Pas na een zorgvuldig onderzoek van de burgemeester, de commissaris van de Koning en van het Kabinet van de Koning kan het predicaat bij gunstige uitslag worden bestendigd. Bron: KHN Onderscheiding - KHN mag de komende 25 jaar het predicaat ‘Koninklijk’ blijven dragen. Vandaag, vrijdag 13 oktober 2017, maakte de burgemeester van Woerden, Victor Molkenboer, het goede nieuws bekend voor de belangenvereniging voor de horecabedrijven. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: “Het onderstreept dat we een gezonde, solide en verantwoordelijke organisatie zijn. KHN staat midden in de samenleving. Met ruim 20.000 horecaondernemers zetten we ons iedere dag in voor goed werkgeverschap, maatschappelijke verantwoordelijk ondernemen, een duurzame bedrijfstak en een veilige en gezonde omgeving voor onze gasten.” Predicaat ‘Koninklijk’ Het predicaat ‘Koninklijk’ is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger. In 1991 verleende  Koningin Beatrix aan het toenmalige Horeca Nederland voor de eerste keer het predicaat Koninklijk. Het predicaat wordt voor een periode van 25 jaar verleend. Na afloop van die periode kan een verzoek worden ingediend tot bestendiging van het ‘Recht tot het voeren van het Predicaat ‘Koninklijk’. Pas na een zorgvuldig onderzoek van de burgemeester, de commissaris van de Koning en van het Kabinet van de Koning kan het predicaat bij gunstige uitslag worden bestendigd. Bron: KHN

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid