Kleur van invloed op sfeer restaurant en geserveerde gerechten'


Nieuws - Kleuren hebben niet alleen invloed op de indruk van gasten van een restaurant, maar ook op hoe zij de smaken en aroma’s van een gerecht ervaren. Dit stelt Tork, fabrikant van tafelaankleding, in een brochure die het heeft gemaakt in samenwerking met de Zweedse kleur- & foodstylist Linda Lundgren. Volgens Tork kunnen de kleuren van servetten de smaak en beleving van gerechten versterken. Volgens het bedrijf worden in restaurants servetten eerder afgestemd op het interieur dan op de gerechten. “Aardbeienmousse maak je zoeter en smaakvoller door het gerecht te serveren met een koraalkleurig servet”, zegt Lundgren. “Deze kleur maakt het gerecht zoeter en minder bitter, waardoor het perfect bij nagerechten past.” Bron: @FoodClicks Nieuws - Kleuren hebben niet alleen invloed op de indruk van gasten van een restaurant, maar ook op hoe zij de smaken en aroma’s van een gerecht ervaren. Dit stelt Tork, fabrikant van tafelaankleding, in een brochure die het heeft gemaakt in samenwerking met de Zweedse kleur- & foodstylist Linda Lundgren. Volgens Tork kunnen de kleuren van servetten de smaak en beleving van gerechten versterken. Volgens het bedrijf worden in restaurants servetten eerder afgestemd op het interieur dan op de gerechten. “Aardbeienmousse maak je zoeter en smaakvoller door het gerecht te serveren met een koraalkleurig servet”, zegt Lundgren. “Deze kleur maakt het gerecht zoeter en minder bitter, waardoor het perfect bij nagerechten past.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid