Kok verruilt keuken voor eigen Kwalitaria Délifrance


Formulenieuws –Angela en Raymond Brandwacht hebben dinsdag hun eigen Kwalitaria Délifrance Marktplein in Twello geopend. Volgens het echtpaar is het hebben van een eigen vestiging een droom die uitkomt. Raymond was jarenlang werkzaam als kok en gaat het nu op zijn eigen manier doen: “We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en cafetaria. Zo kunnen we onze gasten de hele dag van de lekkerste gerechten voorzien.” Kwalitaria wil de komende jaren fors groeien. De cafetariaformule streeft naar 250 vestigingen in 2020. Bron: Kwalitaria Formulenieuws –Angela en Raymond Brandwacht hebben dinsdag hun eigen Kwalitaria Délifrance Marktplein in Twello geopend. Volgens het echtpaar is het hebben van een eigen vestiging een droom die uitkomt. Raymond was jarenlang werkzaam als kok en gaat het nu op zijn eigen manier doen: “We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en cafetaria. Zo kunnen we onze gasten de hele dag van de lekkerste gerechten voorzien.” Kwalitaria wil de komende jaren fors groeien. De cafetariaformule streeft naar 250 vestigingen in 2020. Bron: Kwalitaria

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht

Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht




Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid