Kwalitaria Délifrance opent in Leidsche Rijn


Formulenieuws – Tijdens de openingsweek van het winkelcentrum is er al een klein voorproefje gegeven, maar zaterdag is het echt zover: dan wordt Kwalitaria Délifrance aan de Grauwaartsingel in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn Centrum feestelijk geopend. De zaak is gebouwd in de allernieuwste stijl. Volgens eigenaar Arend Roest omvat dat meer dan een moderne inrichting: “Kwaliteit staat bij ons voorop. We gebruiken de beste ingrediënten die zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, belegd met verse toppings op een biologisch broodje. Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met meel van graan uit eigen Franse molens en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Simpel of uitgebreid belegd. We nodigen alle buurtbewoners dan ook uit om kennis met ons, onze service en onze gerechten te maken.” Bron:@FoodClicks Formulenieuws – Tijdens de openingsweek van het winkelcentrum is er al een klein voorproefje gegeven, maar zaterdag is het echt zover: dan wordt Kwalitaria Délifrance aan de Grauwaartsingel in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn Centrum feestelijk geopend. De zaak is gebouwd in de allernieuwste stijl. Volgens eigenaar Arend Roest omvat dat meer dan een moderne inrichting: “Kwaliteit staat bij ons voorop. We gebruiken de beste ingrediënten die zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, belegd met verse toppings op een biologisch broodje. Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met meel van graan uit eigen Franse molens en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Simpel of uitgebreid belegd. We nodigen alle buurtbewoners dan ook uit om kennis met ons, onze service en onze gerechten te maken.” Bron:@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Een tweede zaak willen openen in coronatijd

Horeca – Terwijl de meeste horecaondernemers bezig zijn hun omzetten weer op niveau te krijgen is ondernemer Bas van Heezik in Utrecht bezig geld in te zamelen voor een tweede locatie in Leidsche Rijn. Een nieuw horecaconcept dat de huiskamer moet worden van het nieuwe winkelcentrum.

Lees bericht

Biologisch horecaconcept The Barn in Leidsche Rijn gaat weer open

Formulenieuws – The Barn, de horecagelegenheid met uitsluitend biologische en verse producten, die onlangs failliet ging, opent in ieder geval weer één locatie. De vestiging in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn gaat vanaf morgen weer open. “Of het een doorstart moet worden genoemd, weet ik niet,” laat eigenaar René Jaspers weten aan @FoodClicks, “maar we openen in ieder geval weer een...

Lees bericht


Biologische winkelketen’ The Barn failliet

Faillisement – Het doek voor de 'biologische winkelketen' The Barn is gevallen. Sinds een paar dagen hingen er al briefjes op de deuren van de vier winkels dat ze ‘wegens omstandigheden’ waren gesloten, maar gisteren is het faillissement uitgesproken. Als curator is aangesteld mr. E.J. Schuurs. Over het faillissement kon hij nog niet veel zeggen en ook vanuit de organisatie...

Lees bericht

La Place krijgt vaste plek binnen vierde Jumbo Foodmarkt

Formulenieuws – De produceten en concepten van restaurantketen La Place hebben een definitieve plek gekregen binnen de nieuwe Jumbo Foodmarkt in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. In de vierde Jumbo Foodmarkt is niet alleen de signing aangepast en voorzien van het La Place-embleem op talloze plaatsen, ook in het assortiment zijn de vers- en convenience producten van de populaire restaurantketen overal...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid