La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport

V.l.n.r. Mark Botter (commercial manager Eindhoven Airport N.V.), Flip Estourgie (commercial director Eindhoven Airport N.V.), Frank Megens (eigenaar Belvedair), Bart van den Nieuwenhof (managing director La Place) en Joost Meijs (algemeen directeur Eindhoven Airport N.V.)

Luchthaven - Eindhoven Airport wil het horeca-aanbod op de luchthaven verbeteren en heeft daarvoor een horecavisie ontwikkeld, waarbij  La Place en Belvedair de handen ineen hebben geslagen voor een nieuw La Place restaurant op Eindhoven Airport. Het selfservice restaurant gaat in het voorjaar van 2017 open.

De nieuwe vestiging van La Place op de luchthaven vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Het restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, wordt geëxploiteerd door Belvedair. Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, passen perfect bij onze foodserviceformule.”

Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.”

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek