La Place keert ook terug in Veenendaal


Formulenieuws – Langzamerhand neemt La Place weer haar vertrouwde posities in in de Nederlandse winkelstraten. Vanaf eind deze week opent de restaurantketen ook de locatie in Veenendaal in het voormalige V&D pand aan de Corridor-passage. La Place is na maanden van relatieve rust en het ontmantelen van een aantal locaties, na de bekendmaking van de samenwerking met warenhuis Hudson’s Bay, ineens ook weer actief met het openen van oude vertrouwde vestigingen in voormalige V&D-panden. Recent heropende de restaurantketen vestigingen Groningen en Den Bosch en opende het ook nieuwe panden in Hoofddorp en Tilburg. Veder werd nog een nieuw en luxer horecaconcept geopend op het Designer Outlet in Roermond. De opening van de vestiging in Veenendaal is aanstaande vrijdag. Het La Place Restaurant biedt binnen plaats aan ruim 125 gasten en beschikt buiten over een terras met 65 zitplaatsen. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Jumbo nam recent ook de AC restaurants over van Autogrill en wil deze ombouwen tot La Place. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Langzamerhand neemt La Place weer haar vertrouwde posities in in de Nederlandse winkelstraten. Vanaf eind deze week opent de restaurantketen ook de locatie in Veenendaal in het voormalige V&D pand aan de Corridor-passage. La Place is na maanden van relatieve rust en het ontmantelen van een aantal locaties, na de bekendmaking van de samenwerking met warenhuis Hudson’s Bay, ineens ook weer actief met het openen van oude vertrouwde vestigingen in voormalige V&D-panden. Recent heropende de restaurantketen vestigingen Groningen en Den Bosch en opende het ook nieuwe panden in Hoofddorp en Tilburg. Veder werd nog een nieuw en luxer horecaconcept geopend op het Designer Outlet in Roermond. De opening van de vestiging in Veenendaal is aanstaande vrijdag. Het La Place Restaurant biedt binnen plaats aan ruim 125 gasten en beschikt buiten over een terras met 65 zitplaatsen. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Jumbo nam recent ook de AC restaurants over van Autogrill en wil deze ombouwen tot La Place. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: la place

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid