La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen

De nieuwe restaurants en cafés van La Place in de warenhuizen van Hudson’s Bay bieden een centraal plein met open keuken

Convenience - La Place opent deze maand vijf restaurants en vier cafés in de nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Maastricht, Almere, Breda, Den Bosch, Zwolle en Tilburg. Hudson’s Bay in Amsterdam is de enige zonder La Place, deze heeft restaurant Nacarat van chef-kok Ron Blaauw.

De negen La Place vestigingen zijn de eerste restaurants die worden geopend in de warenhuizen. La Place gaat in de restaurants dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, spelt focaccia’s, salades, koek en soep tot pizza’s, pasta’s en gerechten van de grill. De consument kan er ook terecht voor huisgemaakt gebak met koffie of thee. Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaan de nieuwe restaurants en cafés uit een centraal plein met open keuken en beschikken ze over diverse marktkramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. “We zijn blij dat we met onze intrek in de prachtige nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay terugkeren naar bekend terrein - voorheen de warenhuizen van V&D - middenin de binnenstad. Zo kunnen wij onze vertrouwde en nieuwe gasten weer laten genieten van ons dagverse aanbod”, zegt managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place.

Internationaal
La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.
Hudson’s Bay Company, opgericht in 1670, is het oudste bedrijf van Noord-Amerika. In Canada is Hudson’s Bay uitgegroeid tot één van de meest prominente warenhuizen van het land, met warenhuizen op 90 locaties. Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, heeft het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada gevestigd met 10 nieuwe winkels in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk