La Place opent restaurant in voormalig AC-restaurant in Nieuwegein

La Place Nieuwegein serveert onder meer smoothies, sandwiches, salades, koek, gebak, soep, pizza’s en gerechten van de grill

Convenience - Restaurantketen La Place opent op woensdag 2 augustus aan snelweg A27 in Nieuwegein de deuren van een nieuw selfservice restaurant. La Place gaat er dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren.

De nieuwste La Place bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. Alle medewerkers van de voormalige AC zijn omgeschoold naar een La Place-professional, zodat zij ook de eigen recepten van La Place voor de ogen van de klant kunnen bereiden. “We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoengerechten”, zegt manager food Sanne van Woerkom van La Place Nieuwegein. “Het nieuwe restaurant is ruim opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel met z’n tweeën als met een groep terecht kunt. Ook is er een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Voor de zakelijke bezoeker is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken.”

Andere
Het nieuwe La Place restaurant heeft 36 medewerkers in dienst en biedt binnen en buiten ruimte voor 297 bezoekers. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk