La Place opent restaurant in voormalig AC-restaurant in Stroe

Ook de nieuwste La Place bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen

Convenience - Restaurantketen La Place opent op woensdag 19 juli de deuren van het nieuwe selfservicerestaurant in Stroe Tolnegen aan snelweg A1. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.

In Stroe Tolnegen gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren, van smoothies, sandwiches, salades, koek, gebak en soep tot pizza’s, pasta’s en gerechten van de grill. Ook kunnen gasten er terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. De nieuwe La Place in Stroe bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar gerechten en dranken vers worden bereid. “We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoengerechten”, zegt manager food Dennis van Gelden van La Place Stroe Tolnegen.

Huiselijk
La Place Stroe is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar kan worden gewerkt. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 302 gasten en buiten is plaats voor 130 bezoekers.
La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk