Laurent Smallegange opent pop-up bistro tijdens verbouwing Spetters

Restaurant Spetters Foto: Pieter D'Hoop

Pop-up  – Chef-kok en eigenaar Laurent Smallegange gaat zijn restaurant Spetters in Breskens restylen. Tijdens de verbouwing, die plaatsvindt in januari, opent hij de Franse pop-up bistro ‘Chez Laurent’.

De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid krijgt meer comfort, een frisse uitstraling en wordt meer eigentijds. Laurent Smallegange is sinds 2011 eigenaar van Spetters, het restaurant bij de jachthaven van Breskens. Gault&Millau benoemde Laurent tot Belofte van het Jaar 2015. Met zijn restaurant is Laurent aangesloten bij restaurantvereniging JRE.

Het nieuwe jaar grijpt Laurent aan om zijn restaurant te restylen. Tijdens de periode van de verbouwing openen Laurent Smallegange en zijn team een pop-up bistro. ‘Chez Laurent’  komt op de begane grond onder zijn sterrestaurant en wordt een Franse bistro met 100 procent authentiek klassieke smaakvolle Franse gerechtjes. Chez Laurent is geopend van 6 januari tot en met 6 februari.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek