Limburgs museum laat jeugd verantwoord snacken met Valuaskroket
Horeca – Het Limburgs Museum gaat verschillende culinaire snackcreaties van kok Eric Swaghoven van het Venlose sterrenrestaurant Valuas aan zijn bezoekers aanbieden. Sterrenkok Eric Swaghoven van restaurant Valuas heeft een lijn luxe snacks ontwikkeld. Kernwaarden van die lijn zijn kwaliteit, smaak en duurzaamheid. De ‘verantwoorde’ Valuas kroket, waarmee het enkele jaren geleden begon, is de basis voor een hele snackslijn. Het Limburgs Museum is tot opname van de lijn overgegaan omdat het een familiemuseum is en de bezoekende jeugd in het Museumcafé toch het allerliefst snackt. Voor de Valuas kroket wordt vlees gebruikt van het runderras Zuid-Limburgs Blauw, dat lange tijd wordt gegaard. Er is ook een glutenvrije variant. Wekelijks worden er tussen de tweeduizend en vierduizend Valuas kroketten bereid. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek