Loetje opent in Nijmegen vijftiende restaurant
Formulenieuws – Restaurant Loetje opent vandaag, 6 juli, haar nieuwste restaurant aan de Handelskade in Nijmegen. De locatie in de oudste stad van Nederland wordt het vijftiende Loetje restaurant van Nederland. Het nieuwe restaurant aan de Kraanstraat biedt plaats aan zo’n 300 gasten, met 150 zitplaatsen binnen en 150 op het terras. Net zoals bij de andere Loetje vestigingen is interieurbureau Cabana verantwoordelijk voor het ontwerp en de interieurinrichting. De stijl kenmerkt zich door een tijdloos design met industriële elementen en een warm en gastvrij gevoel. “Uit ervaring met de andere filialen weten we dat mensen omrijden voor onze biefstuk met jus. Samen met witbrood, friet en salade blijft de biefstuk het handelsmerk van onze restaurants. Maar inmiddels hebben we ook vis-, vlees- en vegetarische gerechten op de kaart,” aldus CEO Mike van den Berg. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Restaurant Loetje opent vandaag, 6 juli, haar nieuwste restaurant aan de Handelskade in Nijmegen. De locatie in de oudste stad van Nederland wordt het vijftiende Loetje restaurant van Nederland. Het nieuwe restaurant aan de Kraanstraat biedt plaats aan zo’n 300 gasten, met 150 zitplaatsen binnen en 150 op het terras. Net zoals bij de andere Loetje vestigingen is interieurbureau Cabana verantwoordelijk voor het ontwerp en de interieurinrichting. De stijl kenmerkt zich door een tijdloos design met industriële elementen en een warm en gastvrij gevoel. “Uit ervaring met de andere filialen weten we dat mensen omrijden voor onze biefstuk met jus. Samen met witbrood, friet en salade blijft de biefstuk het handelsmerk van onze restaurants. Maar inmiddels hebben we ook vis-, vlees- en vegetarische gerechten op de kaart,” aldus CEO Mike van den Berg. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Beren populairste restaurantketen Nederland
Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).
Lees berichtRedefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp
Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.
Lees berichtGemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72
Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.
Lees berichtProblemen RCE passen in dagelijkse routine
Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”
Lees berichtLoetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’
Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.
Lees berichtLoetje opent tweede locatie in voormalig Boathouse Almere
Formulenieuws – Biefstukkenrestaurant Loetje opent volgende week een nieuw restaurant in Almere. De vestiging in het voormalige Boathouse aan de Noorderplassen wordt de tweede locatie van de restaurantketen van Restaurant Company Europe (RCE) in Almere.
Lees bericht