Lunchconcept De Buurtboer start in Rotterdam; wil zuiden Randstad bedienen


Convenience - Na de start vijf jaar geleden in de regio Amsterdam, opent lunchconcept De Buurtboer dinsdag een vestiging in Rotterdam. Met de uitbreiding richt de lunchleverancier zich op het zuiden van de Randstad. De Buurtboer voorziet duizenden mensen dagelijks van een op maat samengestelde lunch van lokale, biologische en ambachtelijke producenten. Als aanvulling op haar Amsterdamse kantoor- en distributiecentrum opent De Buurtboer dinsdag een vestiging in Rotterdam, waardoor het bedrijf ook het zuidelijke deel van de Randstad kan bedienen. Het is de start van een verdere expansie in Nederland. Elke dag ontvangen kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Groot-Amsterdam een lunch van onder meer verse zuivelproducten, gerookte vis en scharrelvleeswaren, soepen, huisgemaakte spreads, brood, verse sappen, groente, fruit en biologische kazen. De afgelopen jaren is het klantenbestand van De Buurtboer flink gegroeid. Met de uitbreiding naar Rotterdam zet De Buurtboer in op verdere groei in de Randstad. Het lunchconcept werd in 2011 opgericht door Caroline van der Lande en Nikki Wiesman en telt een jaaromzet van 5,5 miljoen euro. Bron: @FoodClicks

Convenience - Na de start vijf jaar geleden in de regio Amsterdam, opent lunchconcept De Buurtboer dinsdag een vestiging in Rotterdam. Met de uitbreiding richt de lunchleverancier zich op het zuiden van de Randstad. De Buurtboer voorziet duizenden mensen dagelijks van een op maat samengestelde lunch van lokale, biologische en ambachtelijke producenten. Als aanvulling op haar Amsterdamse kantoor- en distributiecentrum opent De Buurtboer dinsdag een vestiging in Rotterdam, waardoor het bedrijf ook het zuidelijke deel van de Randstad kan bedienen. Het is de start van een verdere expansie in Nederland. Elke dag ontvangen kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Groot-Amsterdam een lunch van onder meer verse zuivelproducten, gerookte vis en scharrelvleeswaren, soepen, huisgemaakte spreads, brood, verse sappen, groente, fruit en biologische kazen. De afgelopen jaren is het klantenbestand van De Buurtboer flink gegroeid. Met de uitbreiding naar Rotterdam zet De Buurtboer in op verdere groei in de Randstad. Het lunchconcept werd in 2011 opgericht door Caroline van der Lande en Nikki Wiesman en telt een jaaromzet van 5,5 miljoen euro. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid