Markies Catering gaat leerlingen van basisschool warme maaltijden serveren


Catering - Markies Catering serveert sinds kort warme maaltijden aan basisschoolleerlingen op The International School of The Hague (ISH) in Den Haag. Volgens de cateraar, met name actief in het voortgezet onderwijs, houdt het bijzondere en internationale karakter van de school ‘een andere manier van cateren’ in. Uniek hieronder is het serveren van warme maaltijden aan de basisschoolleerlingen. In het voorjaar zocht de ISH via een aanbesteding een nieuwe cateraar. De vraag die bij de cateraars werd neergelegd, kwam neer op het realiseren van een gezonde schoolkantine volgens de Richtlijnen Goud van het Voedingscentrum. Hierbij straalt de kantine gezondheid uit en bestaat minimaal tachtig procent van het zichtbare aanbod uit een betere keuze. Markies Catering heeft hiervoor het dit voorjaar geïntroduceerde Food You Love-concept specifiek aangepast op de wensen en eisen van de ISH. Past “We hebben gezocht naar een aanbod dat precies past bij de specifieke doelgroepen, zonder ons eigen karakter uit het oog te verliezen”, licht commercieel directeur John van de Bunt van Markies Catering toe. “Het is erg leuk dat we nu ook hele jonge kinderen te gast hebben. Een unieke kans om ook die groep nu al mee te nemen in de wereld van gezonde voeding.” Bron: @FoodClicks Catering - Markies Catering serveert sinds kort warme maaltijden aan basisschoolleerlingen op The International School of The Hague (ISH) in Den Haag. Volgens de cateraar, met name actief in het voortgezet onderwijs, houdt het bijzondere en internationale karakter van de school ‘een andere manier van cateren’ in. Uniek hieronder is het serveren van warme maaltijden aan de basisschoolleerlingen. In het voorjaar zocht de ISH via een aanbesteding een nieuwe cateraar. De vraag die bij de cateraars werd neergelegd, kwam neer op het realiseren van een gezonde schoolkantine volgens de Richtlijnen Goud van het Voedingscentrum. Hierbij straalt de kantine gezondheid uit en bestaat minimaal tachtig procent van het zichtbare aanbod uit een betere keuze. Markies Catering heeft hiervoor het dit voorjaar geïntroduceerde Food You Love-concept specifiek aangepast op de wensen en eisen van de ISH. Past “We hebben gezocht naar een aanbod dat precies past bij de specifieke doelgroepen, zonder ons eigen karakter uit het oog te verliezen”, licht commercieel directeur John van de Bunt van Markies Catering toe. “Het is erg leuk dat we nu ook hele jonge kinderen te gast hebben. Een unieke kans om ook die groep nu al mee te nemen in de wereld van gezonde voeding.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid