McDelivery breidt uit in Den Haag en start in Haarlem en Groningen


Fastservice – De bezorgservice McDelivery van McDonald’s, die samen met Uber Eats is opgezet, is een dermate succes dat de hamburgerketen in Den Haag gaat uitbreiden en de bezorgservice verder uit rolt naar Haarlem en Groningen. Sinds de introductie vorig jaar van McDelivery zijn er al 23 restaurants in Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag van start gegaan met de bezorging van McDonald’s producten. Vanaf vandaag start McDonald’s met McDelivery in Haarlem en vanaf 2 oktober in Groningen. Daarnaast wordt de bezorgdienst in Den Haag verder uitbreiden, omdat ook de McDonald’s restaurants Voorburg en Scheveningen vanaf 2 oktober McDelivery gaan aanbieden. Sinds de lancering van McDelivery in juli 2017 via Uber Eats zijn er veel ervaringen opgedaan met het bestellen, bereiden en bezorgen, laat de hamburgerketen weten in een persbericht. “Wij zijn heel erg blij met het grote succes van McDelivery via Uber Eats. Sinds 15 augustus jl. bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen”, zegt Menno van der Hoeven, New Business Manager McDonald’s Nederland. Om die reden wordt nu ook uitgbreid naar Haarlem en Groningen. “Onze ambitie is dan ook om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners.” Vanaf 2 oktober 2018 zullen in totaal 6 steden in Nederland McDelivery via Uber Eats aanbieden. Bron: @FoodClicks Fastservice – De bezorgservice McDelivery van McDonald’s, die samen met Uber Eats is opgezet, is een dermate succes dat de hamburgerketen in Den Haag gaat uitbreiden en de bezorgservice verder uit rolt naar Haarlem en Groningen. Sinds de introductie vorig jaar van McDelivery zijn er al 23 restaurants in Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag van start gegaan met de bezorging van McDonald’s producten. Vanaf vandaag start McDonald’s met McDelivery in Haarlem en vanaf 2 oktober in Groningen. Daarnaast wordt de bezorgdienst in Den Haag verder uitbreiden, omdat ook de McDonald’s restaurants Voorburg en Scheveningen vanaf 2 oktober McDelivery gaan aanbieden. Sinds de lancering van McDelivery in juli 2017 via Uber Eats zijn er veel ervaringen opgedaan met het bestellen, bereiden en bezorgen, laat de hamburgerketen weten in een persbericht. “Wij zijn heel erg blij met het grote succes van McDelivery via Uber Eats. Sinds 15 augustus jl. bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen”, zegt Menno van der Hoeven, New Business Manager McDonald’s Nederland. Om die reden wordt nu ook uitgbreid naar Haarlem en Groningen. “Onze ambitie is dan ook om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners.” Vanaf 2 oktober 2018 zullen in totaal 6 steden in Nederland McDelivery via Uber Eats aanbieden. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht



McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht

McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht


McDonald’s breidt keuze meatless uit en gaat gast ‘sturen’

Formulenieuws - McDonald’s breidt het assortiment vleesloze producten verder uit en gaat gasten in hun keuze meer sturen. De restaurantformule zet niet alleen vier nieuwe meatlessproducten op het menu, maar gaat die ook prominenter communiceren. McDonald’s hoopt hiermee routinematige keuzes van gasten te doorbreken.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid