McDonald’s geeft table service in meer dan honderd restaurants in Nederland

Volgens McDonald’s ervaren gasten met de table service minder wachttijd en meer comfort

Fastservice - McDonald’s rolt haar ‘table service’ deze week verder uit in restaurants in Nijverdal, Veghel, Best, Helmond en Stadskanaal. Hiermee biedt de restaurantketen bediening aan tafel aan in meer dan honderd van haar vestigingen in Nederland.

Na de introductie van het succesvolle concept met een pilot in 2016, is de versnelde uitrol naar ruim honderd restaurants het resultaat van de positieve waardering van gasten, zo laat het bedrijf weten. Table service wordt dit jaar verder uitgerold naar zo’n tweederde van alle restaurants in Nederland. De verdere uitrol van de table service vormt, samen met McCafé en de recent geïntroduceerde pilot van McDelivery in Nederland, het bewijs van de vernieuwingen in service en beleving van het bedrijf. Volgens McDonald’s waarderen gasten de mogelijkheid van table service. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort doordat zij na het bestellen aan de Easy Order Kiosk direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Vooral voor ouders met jonge kinderen is dit prettig. Ook geven gasten aan dat table service voor een betere restaurantbeleving zorgt.

Strategie
“We zien dat initiatieven als table service goed aanslaan bij onze gasten”, zegt algemeen directeur Manu Steijaert van McDonald’s Nederland. “Door de positieve reacties van gasten en crew weten we dat we op de goede weg zijn met onze strategie om versneld succesvolle services voor onze gasten uit te rollen. Services die bijdragen aan de merkbeleving. We streven er naar om table service voor het einde van 2017 in zo’n tweederde van onze restaurants aan te bieden aan onze gasten.” McDonald’s telt in Nederland 246 restaurants.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk