McDonald’s introduceert twee ‘Veggie’-burgers


Fastservice –McDonald’s introduceert vanaf dinsdag 28 augustus in vrijwel alle restaurants twee nieuwe burgers in een ‘Veggie’-variant van Valess: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie. Met de burgers, die gemaakt zijn van zuivel, zeewier en vezels , biedt McDonald’s een alternatief voor gasten die - een keer - geen vlees willen eten.  Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om minder vlees te eten. Ook McDonald’s ziet de groep flexitariërs in ons land groeien. De reden voor de fastserviceketen om permanent twee vegetarische burgers in vrijwel alle restaurants te introduceren. Als basis dienen dit keer de succesvolle McChicken en Homestyle Crispy Chicken burgers. Zonder kip en voorzien van het vegetarische keurmerk van de European Vegetarian Union. Het recept van de McChicken en de Homestyle Crispy Chicken is grotendeels hetzelfde met het bekende broodje, de saus en de toppings, alleen wordt dit gecombineerd met een vegetarische burger van Valess. De bacon ontbreekt uiteraard. Valess is een vleesvervanger gemaakt van zuivel, zeewier en vezels. Met de introductie van deze twee vegetarische burgers verdwijnt de huidige groenteburger van het menu. Bron: @FoodClicks Fastservice –McDonald’s introduceert vanaf dinsdag 28 augustus in vrijwel alle restaurants twee nieuwe burgers in een ‘Veggie’-variant van Valess: de McChicken Veggie en de Homestyle Crispy Chicken Veggie. Met de burgers, die gemaakt zijn van zuivel, zeewier en vezels , biedt McDonald’s een alternatief voor gasten die - een keer - geen vlees willen eten.  Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om minder vlees te eten. Ook McDonald’s ziet de groep flexitariërs in ons land groeien. De reden voor de fastserviceketen om permanent twee vegetarische burgers in vrijwel alle restaurants te introduceren. Als basis dienen dit keer de succesvolle McChicken en Homestyle Crispy Chicken burgers. Zonder kip en voorzien van het vegetarische keurmerk van de European Vegetarian Union. Het recept van de McChicken en de Homestyle Crispy Chicken is grotendeels hetzelfde met het bekende broodje, de saus en de toppings, alleen wordt dit gecombineerd met een vegetarische burger van Valess. De bacon ontbreekt uiteraard. Valess is een vleesvervanger gemaakt van zuivel, zeewier en vezels. Met de introductie van deze twee vegetarische burgers verdwijnt de huidige groenteburger van het menu. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




McDonald’s breidt keuze meatless uit en gaat gast ‘sturen’

Formulenieuws - McDonald’s breidt het assortiment vleesloze producten verder uit en gaat gasten in hun keuze meer sturen. De restaurantformule zet niet alleen vier nieuwe meatlessproducten op het menu, maar gaat die ook prominenter communiceren. McDonald’s hoopt hiermee routinematige keuzes van gasten te doorbreken.

Lees bericht



HelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid