McDonald's test in vier vestigingen‘on demand’


Fastservice - McDonald's onderzoekt in een viertal restaurants in Nederland bestellingen ‘on demand’. Als de proef succesvol verloopt, wordt het systeem in alle restaurants doorgevoerd. Dit zegt McDonald's-directeur Jo Stempels in een interview met Metro. McDonald's wil met het klaar maken van de bestelling op het moment dat de consument er om vraagt verspilling van voedsel tegengaan. De directeur ziet de ideeën rondom verduurzaming de komende jaren verder doorzetten en wil in die trend voorop blijven lopen. De hamburgerketen gaat de komende tijd daarom ook meer aandacht besteden aan het uitleggen aan de consument wat de keten doet in het kader van verduurzaming en milieu. De ahmburgerketen heeft geconstateerd dat daarover nog wel misverstanden bestaan bij het publiek, terwijl McDonald's op dat terrein juist veel doet, volgens de directeur. Daarnaast geeft Stempels aan dat de keten nog wil groeien met 8 tot 10 vestigingen per jaar. ”Wij gaan ervan uit dat er ruimte is voor ongeveer 300 restaurants. Nu zijn dat er 236. We openen al enkele jaren zo’n vijf restaurants per jaar, volgend jaar worden dat er 6 tot 8. Duurzame groei. Letterlijk en figuurlijk. Ieder nieuw restaurant wordt uitgerust met de nieuwste energiezuinige technologie”, aldus Stempels in een reactie. Bron: Metro/FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid