Meer dan duizend bezoekers en 250 kilo deeg per dag bij Baker’s Dough


Convenience - Baker’s Dough, de in mei in Rotterdam geopende eerste cookie dough bar van Nederland, heeft sinds de opening per dag gemiddeld meer dan duizend bezoekers getrokken. Ook ging er per dag gemiddeld 250 kilo aan koekjesdeeg doorheen. Dat laat Baker’s Dough dinsdag in een persbericht weten. Het zusje van horecaconcept Baker&Moore opende op 23 mei officieel de deuren aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Volgens de initiatiefnemers Paul Bakker en Eline Moor bevestigden de eindeloze rijen voor de shop en enthousiaste kreten online de hoge verwachtingen. De eerste week trok de vestiging meer dan duizend bezoekers per dag en ging er gemiddeld 250 kilo deeg per dag doorheen. Baker’s Dough biedt verschillende smaken koekjesdeeg gemaakt van gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem. De formule serveert ready-to-eat koekjesdeeg in diverse smaken en met de mogelijkheid voor de klant er naar keuze diverse toppings op te doen. Cookie dough is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten waar onder meer in New York zaken als The Cookie Dough Café en Cookie Dough Confections een groot succes zijn. Bron: @FoodClicks Convenience - Baker’s Dough, de in mei in Rotterdam geopende eerste cookie dough bar van Nederland, heeft sinds de opening per dag gemiddeld meer dan duizend bezoekers getrokken. Ook ging er per dag gemiddeld 250 kilo aan koekjesdeeg doorheen. Dat laat Baker’s Dough dinsdag in een persbericht weten. Het zusje van horecaconcept Baker&Moore opende op 23 mei officieel de deuren aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Volgens de initiatiefnemers Paul Bakker en Eline Moor bevestigden de eindeloze rijen voor de shop en enthousiaste kreten online de hoge verwachtingen. De eerste week trok de vestiging meer dan duizend bezoekers per dag en ging er gemiddeld 250 kilo deeg per dag doorheen. Baker’s Dough biedt verschillende smaken koekjesdeeg gemaakt van gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem. De formule serveert ready-to-eat koekjesdeeg in diverse smaken en met de mogelijkheid voor de klant er naar keuze diverse toppings op te doen. Cookie dough is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten waar onder meer in New York zaken als The Cookie Dough Café en Cookie Dough Confections een groot succes zijn. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid