Mr. Sister foodbar opent in RAI Amsterdam derde Nederlandse vestiging


Formulenieuws - In het RAI-beursgebouw in Amsterdam is vrijdag tijdens de IBC-beurs de derde Mr. Sister foodbar van Nederland geopend. Het concept is een combinatie van salades, pasta’s en de hamburgers van Burgerij. Mr. Sister telt al twee vestigingen: in Amsterdam achter het Centraal Station en een vestiging in het monumentale W. van der Schootpand op de Kleine Berg in Eindhoven. Het horecaconcept is naar een idee van Maayke de Poorter van Number 1 catering, een bedrijf gelieerd aan servicegroothandel VHC Jongens in Oostzaan dat diverse horeca- en foodtruckconcepten exploiteert en verschillende locaties catert. Mr. Sister foodbar in de RAI kent een sterk vereenvoudigt assortiment die bestaat uit drie salades, drie burgers en drie pasta’s. Snelheid is op de locatie essentieel, wat direct kon worden gedemonstreerd bij de opening van de vestiging die officieel plaatsvond tijdens de vrijdag in RAI Amsterdam gehouden International Broadcasting Convention (IBC) beurs. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - In het RAI-beursgebouw in Amsterdam is vrijdag tijdens de IBC-beurs de derde Mr. Sister foodbar van Nederland geopend. Het concept is een combinatie van salades, pasta’s en de hamburgers van Burgerij. Mr. Sister telt al twee vestigingen: in Amsterdam achter het Centraal Station en een vestiging in het monumentale W. van der Schootpand op de Kleine Berg in Eindhoven. Het horecaconcept is naar een idee van Maayke de Poorter van Number 1 catering, een bedrijf gelieerd aan servicegroothandel VHC Jongens in Oostzaan dat diverse horeca- en foodtruckconcepten exploiteert en verschillende locaties catert. Mr. Sister foodbar in de RAI kent een sterk vereenvoudigt assortiment die bestaat uit drie salades, drie burgers en drie pasta’s. Snelheid is op de locatie essentieel, wat direct kon worden gedemonstreerd bij de opening van de vestiging die officieel plaatsvond tijdens de vrijdag in RAI Amsterdam gehouden International Broadcasting Convention (IBC) beurs. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: mr. sister rai

Gerelateerd nieuws







Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Beurzen - Vakbeurs Horecava 2022 gaat in januari niet door, maar wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de horecabranche, genomen en is dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

No/Low alcohol-categorie krijgt eigen event in 2022

Events - Komend voorjaar vindt voor het eerst in Europa een nieuw b2b event plaats voor professionals in no en low-alcohol producten. Op het tweedaags event kunnen geïnteresseerden elkaar ontmoeten en producten proeven in deze groeiende categorie; no/low alcoholhoudende dranken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid