Na Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen komt Grolsch met Winterbok


Bieren - Grolsch lanceert in week 48 voor het eerst een Winterbok. Het is de vierde seizoensvariant die de Enschedese bierbrouwer lanceert, na de Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen. Volgens Grolsch heeft de nieuwe Winterbok ‘een zachtzoete kruidige smaak van honing, kaneel en speculaas’. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers heeft zich voor het nieuwe bier laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. De Winterbok betreft een speciale editie die alleen tijdens de wintermaanden verkrijgbaar is. De introductie wordt met de campagne ‘Het is weer om te genieten’ ondersteund op tv, in bioscopen, in print, op de winkelvloer en online. Grolsch Winterbok is er op tap en in 3 x 30cl flesjes voor retail en slijterijen. Bron: @FoodClicks Bieren - Grolsch lanceert in week 48 voor het eerst een Winterbok. Het is de vierde seizoensvariant die de Enschedese bierbrouwer lanceert, na de Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen. Volgens Grolsch heeft de nieuwe Winterbok ‘een zachtzoete kruidige smaak van honing, kaneel en speculaas’. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers heeft zich voor het nieuwe bier laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. De Winterbok betreft een speciale editie die alleen tijdens de wintermaanden verkrijgbaar is. De introductie wordt met de campagne ‘Het is weer om te genieten’ ondersteund op tv, in bioscopen, in print, op de winkelvloer en online. Grolsch Winterbok is er op tap en in 3 x 30cl flesjes voor retail en slijterijen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Biermarkt bijna terug op niveau voor de COVID

Analyse - De Nederlandse biermarkt is bijna terug op het niveau van voor de COVID-19-pandemie. De biermarkt is alleen wel veranderd. Zo is het aandeel alcoholvrij bier en speciaalbier de afgelopen jaren gegroeid en dat van pils iets gedaald.

Lees bericht


Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Duurzaamheid – Bierbrouwerij  Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.

Lees bericht

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid