Nederlands culinair team schrijft geschiedenis


Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid