Negende vestiging Quetzal de Chocoladebar opent in Wageningen


Convenience - Quetzal de Chocoladebar opent op 11 april de negende vestiging van de chocoladeformule aan de Hoogstraat in Wageningen.  Na Almere, Amersfoort, Arnhem, Delft, Groningen, Helmond, Nijmegen en Purmerend opent er nu een Quetzal de Chocoladebar in Wageningen. Ondernemer van de vestiging in de universiteitsstad is Henk van der Meijden. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool werkte Van der Meijden in binnen- en buitenland bij gerenommeerde hotelketens. De opening van de Wageningse vestiging volgt vier weken na die aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Hier opende franchiseneemster Judith Muijsson haar ‘chocoladehemel’. Groeiplannen Quetzal de Chocoladebar heeft in Nederland ambitieuze groeiplannen. Als master franchegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Het streven is om eind 2018 tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben. Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen vers bereid. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en aanverwante producten worden in de chocoladebars op ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen van een van de beste Belgische chocolade leveranciers. Bron: @FoodClicks Convenience - Quetzal de Chocoladebar opent op 11 april de negende vestiging van de chocoladeformule aan de Hoogstraat in Wageningen.  Na Almere, Amersfoort, Arnhem, Delft, Groningen, Helmond, Nijmegen en Purmerend opent er nu een Quetzal de Chocoladebar in Wageningen. Ondernemer van de vestiging in de universiteitsstad is Henk van der Meijden. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool werkte Van der Meijden in binnen- en buitenland bij gerenommeerde hotelketens. De opening van de Wageningse vestiging volgt vier weken na die aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Hier opende franchiseneemster Judith Muijsson haar ‘chocoladehemel’. Groeiplannen Quetzal de Chocoladebar heeft in Nederland ambitieuze groeiplannen. Als master franchegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Het streven is om eind 2018 tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben. Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen vers bereid. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en aanverwante producten worden in de chocoladebars op ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen van een van de beste Belgische chocolade leveranciers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid