Nestlé met ‘CHEF On Tour’ bij Van der Valk


Inspiratie – Samen met enkele chefs van Van der Valk heeft Nestlé professional de CHEF vloeibare sauzenlijn ontwikkeld. Om ook de andere chefs van de hotelketen op locatie te overtuigen werd de foodtruck ingezet van Nestlé’s culinair adviseur chef-kok Edwin Detering. Detering liet op deze CHEF On Tour zien hoe de sauzen worden bereid, wat er in zit en welke afleidingen er mogelijk zijn. Van 27 oktober t/m 12 november bezocht hij op die manier een tiental horeca vestigingen. In het kader van de samenwerking wilde Nestlé de volledige keukenbrigades bij het Van der Valk concern enthousiasmeren de vier ontwikkelde sauzen te gebruiken. De sauzen werden eerst puur (opgewarmd) geproefd en daarna in combinatie met een stukje gegrilde entrecôte en een stukje gebakken kippendijfilet. De sauzen bevatten geen kunstmatige toevoegingen maar hebben toch een houdbaarheid van een convenience product (THT 9 maanden). Van de vier sauzen is de peper- en rode wijnsaus verkrijgbaar bij reguliere groothandels. De stroganoff- en grillsaus worden op dit moment alleen rechtstreeks geleverd aan Van der Valk Voorschoten. Bron: Nestlé

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid