Nieuw op Horecava: de Pop Up Bar Experience

Amsterdam Cocktail week gaat tijdens de Horecava de Pop Up Bar Experience verzorgen. Foto: non-alcoholische cocktail HappyDrinks van Pierre Win

Beurzen - De Horecava lanceert de komende editie een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt 'De 9 Straatjes' zijn er pop up bars, workshops en demonstraties.  De aandacht gaat vooral uit naar trends als smoothies, sappen en non-alcoholische cocktails.

De Horecava werkt met de Pop Up Bar Experience voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week. Hierdoor kunnen de bezoekers van de Horecava hun inspiratietour voortzetten in de bars van Amsterdam. De meest trendy bars en eetgelegenheden in de hoofdstad organiseren een inspirerend programma door de stad. Op de stand van de Amsterdam Cocktail Week is een speciaal voor de Horecava ontwikkelde app te downloaden die laat zien wat er tijdens de beursweek te beleven is op het gebied van cocktails in Amsterdam. Alles passend bij het nieuwe thema van de beurs (Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst) waarbij het draait om beleving en emotie in de horeca.

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week is hét platform voor cocktails tussen merken, bars en de consument. De organisatie bestaat uit Albert 'Mister Cocktail' van Beeck Calkoen (Gin Day, Mister Cocktail) en 'TNT' Timo Janse en Tess Posthumus (Difford’s guide NL, Perfect Serve Barshow Amsterdam, Flying Dutchmen Cocktails).

Horecava

De Horecava vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. De beurs is voortaan een uur extra open: van 10.00 – 18.00 uur.

Bron: Horecava

Auteur: Steffen van Beek