Nieuw restaurant In de Doelen combineert dagmomenten


Horeca – Het recent verbouwde Rotterdamse In de Doelen combineert koffie, diner, lunch en gezelligheidsdrankje in één ruimte met verschillende sferen. Het nieuwe café restaurant is na anderhalf jaar verbouwen daarom voortaan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open. In het nieuwe café restaurant van Rotterdams concertgebouw de Doelen is De Harmonie chefkok Marco Somer verantwoordelijk voor de kaart. Aangezien hij niet dagelijks in de keuken van In de Doelen zal staan, werkt hij nauw samen met chef kok Javier Pearson Canales, die de zorg draagt voor het dagelijkse reilen en zeilen. De grote ruimte is verdeeld in verschillende delen, waaronder een patisserie waar koffie en taart geserveerd worden. Dan is er de café/brasserie, waar alleen gerechten geserveerd worden van de Josper Grill. De Josper levert een bijzondere combinatie op van de technieken van De Harmonie en de smaak van houtskool. Daarnaast is er een restaurantgedeelte, waar de tafels gedekt zijn en de gerechten iets meer verfijning meekrijgen. Door de verschillende functies ontstaat een ruimte waar grote gezelschappen tegelijk kunnen dineren, lunchen of gewoon een drankje drinken maar waar het ook gezellig is als het minder druk is. In de Doelen vinden jaarlijks ruim 1.200 evenementen plaats, waaronder zo’n 600 concerten in alle genres: van klassiek tot wereldmuziek en jazz. De Doelen ontvangt jaarlijks 650.000 bezoekers, waarvan 450.000 voor de culturele functie. Als concertgebouw bekleedt de Doelen de tweede plaats in Nederland qua publieksbereik en onder de Rotterdamse podiuminstellingen veruit de eerste plaats. Als congresgebouw ontvangt de Doelen jaarlijks de bezoekers van 600 congressen en evenementen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid