‘Nieuwe bierbestelmethode brouwerij Kroon biedt horeca maximale vrijheid’

Kroon wil inspelen op de behoefte van horecaondernemers om zelf te bepalen welk bier ze tappen en wanneer ze dit bestellen

Bier - Bierbrouwer Kroon, zelfstandig onderdeel van Bavaria, lanceert voor horecaondernemers een nieuwe online bestelmethode voor bier. Bier dat vandaag wordt besteld, wordt de volgende dag geleverd zonder contract en voor een concurrerende prijs.

De nieuwe manier van bier bestellen moet horeca-uitbaters maximale vrijheid geven. Volgens Kroon speelt het hiermee in op de toenemende behoefte van horecaondernemers om zelf te bepalen welk bier zij in hun café, restaurant of sportkantine tappen en wanneer ze dit bestellen. De levering van het bier wordt rechtstreeks vanuit de brouwerij gedaan. Ondernemers die voor 20.00 uur een bestelling plaatsen, kunnen de volgende dag Kroon bier serveren. De prijs is eerlijk en transparant opgebouwd uit de bierprijs, de leveringskosten en het statiegeld.

Verplichtingen
“Opvallend genoeg bestond er in de biermarkt geen eenvoudig online concept, waarbij een horecaondernemer direct bij een brouwer fusten kan bestellen en die hij de volgende dag geleverd krijgt, zonder verdere verplichtingen”, licht Jorn van de Ven van Kroon toe. “Door ons te richten op de essentie, het proces efficiënt in te richten en bovendien gebruik te maken van huidige digitale technologieën bieden we onze klant optimaal gemak. We vinden dat iedere horecaondernemer eenvoudig online toegang moet hebben tot smaakvol bier van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we een transparante prijs die voor iedereen gelijk is. We zijn enorm trots op deze nieuwe manier van premium pilsener bestellen die snel, simpel en contractloos is.”
Kroon is een ambachtelijk pilsener, voor het eerst gebrouwen in 1627 in het Noord-Brabantse Oirschot. Het bedrijf is een zelfstandig onderdeel van Bavaria.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk