Nordic Cuisine en Oostenrijks-Oosterse gastronomie op Folie Culinaire

Internationale chefs delen hun kennis tijdens Folie Culinair

Beurzen - Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zijn tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland te zien. De organisatie maakt drie nieuwe namen bekend: André Stahl (Oostenrijk), Mikael Svensson (Noorwegen) en de Nederlandse Roger Rassin.

De drie chef koks delen hun kennis tijdens de vijfde editie van Folie Culinaire, die van 9 tot en met 11 oktober 2017 in Maastricht wordt gehouden. Eventmanager Erik Stroink: “Konden we al eerder aansprekende namen als Leonor Espinosa, Alexandre Dionisio, Jarno Eggen en Cécile Farkas Moritel bekendmaken, inmiddels kunnen we chefs André Stahl, Mikael Svensson en Roger Rassin aan deze geweldige line-up toevoegen. De komende tijd maken we nog meer chefs bekend. Tijdens de masterclasses delen de chefs hun kennis en kunnen de bezoekers proeven van hun creaties. De masterclasses zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van Folie Culinaire en hoeven vooraf niet gereserveerd te worden.”

Bron: Folie Culinair

Auteur: Steffen van Beek