Old Amsterdam opent SinterKAASletter pop-up store in Amsterdam


Convenience - Kaasmerk Old Amsterdam heeft aan de Kinkerstraat in Amsterdam de SinterKAASletter pop-up geopend. Volgens de kaasproducent ‘een sympathiek initiatief om ervoor te zorgen dat tijdens het ‘heerlijk avondje’ niet alleen zoetekauwen aan hun trekken komen, maar ook hartige snoepers’. “Het idee van de SinterKAASletter is ontstaan door een oproep van een Old Amsterdam liefhebber die graag een kaasletter wilde krijgen op pakjesavond in plaats van een chocoladeletter”, zegt Annemarie Wanders-Wijffels van Old Amsterdam. “We vonden dit zo’n leuk idee, dat we meteen zijn gaan uitzoeken of we dit op korte termijn konden produceren. Iedereen reageerde zo enthousiast dat we er nu zelfs een tijdelijke winkel voor inrichten, speciaal voor de Sinterklaasperiode.” Vers De kaasletters worden vers in de winkel gesneden. Naast letters kunnen mensen ook kiezen voor een hart, een Amsterdams kruisje en een grachtenpand. De kaas die overblijft na het stansen van de letter krijgen mensen als SinterKAASbrokken mee naar huis. De kaasletters kosten 6,50 euro per stuk. Bron: @FoodClicks Convenience - Kaasmerk Old Amsterdam heeft aan de Kinkerstraat in Amsterdam de SinterKAASletter pop-up geopend. Volgens de kaasproducent ‘een sympathiek initiatief om ervoor te zorgen dat tijdens het ‘heerlijk avondje’ niet alleen zoetekauwen aan hun trekken komen, maar ook hartige snoepers’. “Het idee van de SinterKAASletter is ontstaan door een oproep van een Old Amsterdam liefhebber die graag een kaasletter wilde krijgen op pakjesavond in plaats van een chocoladeletter”, zegt Annemarie Wanders-Wijffels van Old Amsterdam. “We vonden dit zo’n leuk idee, dat we meteen zijn gaan uitzoeken of we dit op korte termijn konden produceren. Iedereen reageerde zo enthousiast dat we er nu zelfs een tijdelijke winkel voor inrichten, speciaal voor de Sinterklaasperiode.” Vers De kaasletters worden vers in de winkel gesneden. Naast letters kunnen mensen ook kiezen voor een hart, een Amsterdams kruisje en een grachtenpand. De kaas die overblijft na het stansen van de letter krijgen mensen als SinterKAASbrokken mee naar huis. De kaasletters kosten 6,50 euro per stuk. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Prestigieuze Crystal Taste Award voor Old Amsterdam 48+

Selectie – Old Amsterdam is in de prijzen gevallen bij de Superior Taste Award van het International Taste Institute. Old Amsterdam 48+ ontving zelfs het predicaat van de Crystal Taste Award, een benoeming voor buitengewone klasse die de 48+-kaas de komende drie jaar mag dragen.

Lees bericht


McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht


Westland Kaas neemt het merk ‘Kees’

Overname - Westland Kaas neemt het merk ‘Kees’ over en voegt hiermee een deels plantaardige variant op kaas aan haar portfolio toe. Westland heeft al een samenwerking met Those Vegan Cowboys, die vegan alternatieven ontwikkelen voor kaas.

Lees bericht


HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht

WildWestLand zet eerste stap naar België

Buitenland - Het plantaardige merk WildWestLand, een samenwerking tussen Westland Kaas en Those Vegan Cowboys, gaat met een tweetal varianten naar België; een traditionele neutrale variant genaamd Cream Passionel en het kruidenvariant Garlic & Herb Affair.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid