OSP viert 12,5 jarig jubileum met ludiek boek van Ilja Gort


Catering - OSP Zakelijke Horeca viert deze zomer haar 12,5 jarig jubileum. De cateraar ontwikkelt horeca-concepten waar 100% natuurlijk, biologisch & regionaal centraal staan. De Nederlandse wijnboer Ilja Gort gaat ter gelegenheid van het jubileum een boek samenstellen met de mijlpalen en de geschiedenis van OSP. OSP heeft aan de uitgangspunten niets veranderd in de afgelopen 12,5 jaar. Sterker nog, OSP scherpt haar groene ideologie de komende jaren nóg verder aan door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Deze doelstelling zal zich vertalen naar de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, diversiteit, gezondheid, welzijn en veiligheid. Oprichter Evert Kersten van OSP kijkt met trots terug op de afgelopen 12,5 jaar. “Maatschappelijk ondernemen doen wij niet voor onszelf, maar juist voor onze medewerkers, het milieu én de maatschappij. Om deze reden verkopen wij bij voorkeur duurzaam geteelde producten in onze restaurants. De herkomst van onze koffiebonen is te traceren via een unieke code op iedere verpakking” vertelt Kersten. De komende jaren staan voor OSP Zakelijke Horeca in het teken van het professionaliseren van de core-business. De cateraar werkt samen met Nederlandse boeren. Per regio wordt gezocht naar kleine, agrarische ondernemers die het fruit en de groentesoorten aanleveren. Gedurende het productie- en distributieproces wordt energieverbruik zoveel mogelijk gereduceerd, afval gescheiden en CO2 . Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid