Ottolenghi één avond gastchef in RIJKS


Horeca - Gerenommeerd chef, food journalist en restaurateur Yotam Ottolenghi bezocht gisterenavond RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Onder zijn supervisie kookte chef Ramael Scully en het team van Joris Bijdendijk eenmalig een exclusief menu. RIJKS nodigt een aantal keren per jaar een internationaal vermaarde gastchef uit, vergelijkbaar met een gastconservator in het museum. Yotam Ottolenghi (1968) is eigenaar van vier succesvolle deli’s & restaurants in het centrum van Londen. In 2011 opende hij restaurant NOPI in Soho waar de smaken van Ottolenghi’s Israëlische keuken samenkomen met de Maleisische wereld van zijn chef Ramael Scully. Ottolenghi’s kookboeken over zijn moderne, op groenten gebaseerde Arabische kookstijl, zijn wereldwijd immens populair. Van 18 t/m 20 maart staat Berlijns beste chef Tim Raue in de keuken van RIJKS. Eerder waren Margot Janse, Jacques Pourcel en André Chiang te gast. Bron: RIJKS

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid