Papa John’s opent tweede vestiging in Rotterdam


Formulenieuws - Papa John’s opent op 13 augustus een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg  in Rotterdam. Het is voor de pizzaketen de zestiende vestiging in Nederland, en de tweede vestiging in Rotterdam. Na vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu de tweede vestiging in Rotterdam aan de beurt. Franchisenemer Kayvan Faramazi zal de vestiging openen en deelt ter gelegenheid van dit feit 100 gratis pizza’s uit. Tevens maken 2 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza. Franchisenemer Kayvan Faramazi: “Ik heb voornamelijk voor Papa Johns gekozen vanwege de kwaliteit van de pizza’s en de filosofie en werkwijze van Papa Johns.” Naast verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, wil de keten de beste pizza’s blijven leveren. Papa John’s Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er zestien vestigingen in ons land en staan er meer vestigingen in de planning, zoals in Leiden, Amersfoort en Den Haag. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Papa John’s opent op 13 augustus een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg  in Rotterdam. Het is voor de pizzaketen de zestiende vestiging in Nederland, en de tweede vestiging in Rotterdam. Na vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu de tweede vestiging in Rotterdam aan de beurt. Franchisenemer Kayvan Faramazi zal de vestiging openen en deelt ter gelegenheid van dit feit 100 gratis pizza’s uit. Tevens maken 2 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza. Franchisenemer Kayvan Faramazi: “Ik heb voornamelijk voor Papa Johns gekozen vanwege de kwaliteit van de pizza’s en de filosofie en werkwijze van Papa Johns.” Naast verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, wil de keten de beste pizza’s blijven leveren. Papa John’s Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er zestien vestigingen in ons land en staan er meer vestigingen in de planning, zoals in Leiden, Amersfoort en Den Haag. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht


Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid