Paul Bouman treedt in dienst bij Lekkerland


Persoonlijk – Ondernemer Paul Bouman van Affetto Instore BV, waartoe o.a. verkoop- en adviesactiviteiten behoren en waar ook de bakeryformule Perszè deel van uitmaakt, is in dienst gegaan bij groothandel Lekkerland. Bouman gaat de functie vervullen van Sales Manager Independent. Bouman blijft de verantwoordelijk voor de bakeryformule Perszè houden alleen gaat deze begeleid worden vanuit Son. Lekkerland is geen onbekende werkgever voor Bouman. Ruim tien geleden was hij verkoopleider binnen de groothandel in Son, voordat hij de stap maakte naar het zelfstandig ondernemerschap. Bouman wil nu zijn expertise binnen de petrol en foodservice sector breder inzetten en ziet daartoe binnen Lekkerland alle mogelijkheden. Lekkerland is momenteel bezig met een totale herijking van de organisatie en de werkzaamheden en wil de komende jaren verder bouwen als krachtige speler in de 'on the move' conveniencemarkt. Bron: @FoodClicks Persoonlijk – Ondernemer Paul Bouman van Affetto Instore BV, waartoe o.a. verkoop- en adviesactiviteiten behoren en waar ook de bakeryformule Perszè deel van uitmaakt, is in dienst gegaan bij groothandel Lekkerland. Bouman gaat de functie vervullen van Sales Manager Independent. Bouman blijft de verantwoordelijk voor de bakeryformule Perszè houden alleen gaat deze begeleid worden vanuit Son. Lekkerland is geen onbekende werkgever voor Bouman. Ruim tien geleden was hij verkoopleider binnen de groothandel in Son, voordat hij de stap maakte naar het zelfstandig ondernemerschap. Bouman wil nu zijn expertise binnen de petrol en foodservice sector breder inzetten en ziet daartoe binnen Lekkerland alle mogelijkheden. Lekkerland is momenteel bezig met een totale herijking van de organisatie en de werkzaamheden en wil de komende jaren verder bouwen als krachtige speler in de 'on the move' conveniencemarkt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht

‘Meer aanbod proteïne drinks & bars binnen tankstations’

Ontwikkeling – Steeds vaker worden de tankstationsgezien als aankoop- en verkoopkanaal van proteïne drinks & bars. Ook de tankstationmaatschappijen zelf en de groothandels geloven in deze relatief nieuwe categorie. De Haan Minerale Oliën doet een test met het sterk groeiende merk XXL op een aantal locaties en ook groothandel Lekkerland heeft een aantal producten opgenomen.

Lees bericht



Vernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid