Pizzaketen Papa John’s breidt uit met nieuwe vestiging in Hoofddorp

Franchisenemer Nordin ElBohdidi van Papa John’s in Hoofddorp ondertekende de samenwerking met franchisegever Jitesh Patel

Convenience - De Amerikaanse pizzaketen Papa John’s, die in juli vorig jaar in Amsterdam de eerste Nederlandse vestiging opende, breidt uit in Hoofddorp. Franchisenemer Nordin ElBohdidi ondertekende hiervoor donderdag de samenwerking met Jitesh Patel, franchisegever van Papa John’s.

Met de opening aan de Kruisweg in Hoofddorp komt de pizzaformule in Nederland op zes vestigingen. Papa John’s heeft ambitieuze groeiplannen. De pizzaketen heeft dit jaar als doel extra vestigingen te openen, om zo een aantal van vijftien vestigingen te bereiken in 2017. De formule biedt de komende jaren de mogelijkheid voor veel potentiële franchisenemers om hun eigen vestiging te starten. Papa John’s telt meer dan 5000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 3500 in de Verenigde Staten en meer dan 1200 verspreid onder 45 andere landen. Op 18 juli 2016 opende de eerste vestiging in Amsterdam. Binnen zes maanden bestaan er nu al zes goedlopende Papa John's vestigingen in Nederland.

Gerechten
Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade, chicken wings of chicken poppers. Daarnaast biedt Papa John’s een aantal desserts, zoals double chocolate brownies of cinnanots. Sinds 2015 is het bedrijf de op twee na grootste pizza take-out en bezorg restaurantketen in de wereld.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk