Pluryn en Holland Food Service verlengen samenwerking


Zorg - Stichting Pluryn Hoenderloo Groep uit Nijmegen en Holland Food Service hebben hun huidige samenwerking verlengd en uitgebreid. Er werd een contract getekend voor het leveren van het totaalpakket eten en drinken, inclusief duurzame doelstellingen op het gebied van cliëntparticipatie. “Wij zijn blij met deze vernieuwing en uitbreiding van de huidige samenwerking om als partner het totale pakket aan eten en drinken en aanverwante producten kunnen verzorgen voor een aantal locaties van Pluryn,” aldus Jeroen Kamerbeek, Adjunct Directeur van Holland Food Service, “Maar nog veel belangrijker is dat de cliënten van Pluryn een prominente rol krijgen in de supply chain. Zowel op het logistiek centrum van ons in Wijchen als op locaties van Pluryn bieden wij erkende leer-werkplekken met uitzicht op een vast dienstverband bij ons familiebedrijf.’ Pluryn is een landelijk werkende organisatie voor zorg en behandeling aan mensen met complexe zorgvragen. Zowel voor jeugd en volwassenen. Verdeeld over 10 terreinlocaties en 250 woonlocaties. Bij Pluryn werken circa 3.700 mensen. Bron: Holland Food Service Zorg - Stichting Pluryn Hoenderloo Groep uit Nijmegen en Holland Food Service hebben hun huidige samenwerking verlengd en uitgebreid. Er werd een contract getekend voor het leveren van het totaalpakket eten en drinken, inclusief duurzame doelstellingen op het gebied van cliëntparticipatie. “Wij zijn blij met deze vernieuwing en uitbreiding van de huidige samenwerking om als partner het totale pakket aan eten en drinken en aanverwante producten kunnen verzorgen voor een aantal locaties van Pluryn,” aldus Jeroen Kamerbeek, Adjunct Directeur van Holland Food Service, “Maar nog veel belangrijker is dat de cliënten van Pluryn een prominente rol krijgen in de supply chain. Zowel op het logistiek centrum van ons in Wijchen als op locaties van Pluryn bieden wij erkende leer-werkplekken met uitzicht op een vast dienstverband bij ons familiebedrijf.’ Pluryn is een landelijk werkende organisatie voor zorg en behandeling aan mensen met complexe zorgvragen. Zowel voor jeugd en volwassenen. Verdeeld over 10 terreinlocaties en 250 woonlocaties. Bij Pluryn werken circa 3.700 mensen. Bron: Holland Food Service

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht



The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht

Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht



Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid