Productie Kwekkeboom Oven en Buitenhuis weer hersteld

Fastservice – De productie van Kwekkeboom Oven en Buitenhuis snacks is weer hersteld. De machines draaien weer op volle toeren, nadat een brand eind januari dit jaar de productie bij snackfabrikant New Forrest (voorheen Royaan) volledig stillegde.

New Forrest was nog maar net gestart in de nieuwe organisatiestructuur, na de verkoop van een belangrijk deel van het assortiment aan snackfabrikant Van Geloven. De brand in het pand, gelegen aan de Watermolenweg 7 in Wijk bij Duurstede op 27 januari, kon wat dat betreft niet op een slechter moment plaatshebben; net voor de uitrol van de nieuwe plannen, moest alles ‘on hold’ worden gezet. “Met enorme krachtinspanningen van iedereen binnen het bedrijf, hebben wij de productie weer snel op kunnen pakken,” laat ceo Bart Bakker van New Forrest weten aan @FoodClicks. “Als het gaat om de saamhorigheid onderling heeft de brand ook wel weer iets positiefs gehad, want iedereen heeft in gelijke mate bijgedragen”

Naast de ovenvarianten van Kwekkeboom Oven produceert New Forrest in de locatie in Wijk bij Duurstede ook de mini-snacks van het merk Buitenshuis. De leveringen hebben relatief weinig hinder ondervonden van de brand, omdat de klantorders vanuit het verderop gelegen distributiecentrum werden verzorgd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek